Promocions per a afiliats de FEUSOC

“Vull aprendre català” i la Federació d’Ensenyament USOC hem establert un acord de col·laboració amb els cursos i productes destinats a millorar el català (nivell C2). Si ets afiliat d’aquesta associació, gaudeix dels descomptes següents.

logoEnsenyamentTransparent
aprendre català

Productes

quaderns d'exercicis 1

Quadern de redacció per al nivell C2

quaderns d'exercicis 1

Millora la teva habilitat de redacció en català amb el nostre quadern “Millora la teva redacció en català en 20 dies”. Ideal per a persones que volen assolir el nivell C2 de català. Aprèn a redactar textos ben estructurats, eficaços i llegibles. Amb aquest quadern d’exercicis podràs corregir fàcilment els errors més comuns i aprendre estratègies pràctiques per millorar la coherència i la cohesió dels teus escrits. Inclou teoria resumida, exercicis pràctics, recursos i un solucionari, així com material addicional (articles i vídeos) sobre redacció en català. Comença a millorar les teves habilitats de redacció en català avui mateix! Si vols obtenir més informació sobre el quadern, dona un cop d’ull 👉 a aquest enllaç.

20 % de descompte

19,95 €

16,95 €

Quadern de redacció per al nivell C2 + correcció comentada

quaderns d'exercicis i correcció comentada 2

Obtén el quadern “Millora la teva redacció en català en 20 dies” i una redacció comentada totalment personalitzada duta a terme per un corrector professional. Els canvis i els comentaris en la redacció t’ajudaran a detectar els teus punts febles i a evitar-los en futurs escrits. Millora la qualitat dels teus textos.

20 % de descompte

50 €

40 €

quaderns d'exercicis i correcció comentada 2

També et pot interessar...

👇​ Si vols veure com és una correcció comentada, mira aquest vídeo. ​👇

Reprodueix el vídeo quant a Correcció comentada vídeo
Skip to content